Veshjet vjeshtë-dimër 2018-2019 që nuk duhet t`i mungojnë një femre moderne në zyrë!!! 0

Garderoba e femrës moderne që shkon e veshur shik në zyra këtë sezon është e mbushur me pantallona mashkullore, taka mesatare, pallto të plota ( përfshirë ato me kuadrate), po edhe funde të gjata me pala, ato të ngushtë, xhaketa me përbërje leshi. Mbizotërojnë ngjyrat gri, bezhë dhe kafe.  Ju kë preferoni?

Previous ArticleNext Article