“Delegacioni” nuk ndalet! Rrëmben edhe 4 çmime të tjera!

Pas triumbmfit në Varshavë u filmi shqiptar Delegacioni rrëmbeu çmimin e parë, është radha e Tiranës për të dhënë vlerësimin e saj. Në mbyllje të Edicionit të 16- të “Tirana International Film Festival”, filmi i regjisorit Bujar Alimani ka arritur të rrëmbejë plot 4 çmime.
1. Skenari më i mirë
2. Çmimi i medias
3. Çmimin e audiencës
4. Çmimin special të Jurisë për aktorët Viktor Zhusti, Ndriçim Xhepa, Xhevdet Ferri



Tirana International Film Festival është eventi më i rëndësishëm kinematografik që zhvillohet në Shqipëri jo vetëm për nga vjetërsia apo eksperienca, por edhe për numrin e madh të aplikimeve, programit të pasur, zbulimeve interesante, aftësinë selektive të filmave dhe premierave të filmave më të rëndësishëm në tregun kinematografik sot në botë.

Previous ArticleNext Article