Këngëtarja shqiptare publikon për herë të parë portretin e të birit! 0

Edeil ka hyrë në muajin e gjashtë të jetës, por deri më sot mami kishte vendosur të mos e prezantonte me miqtë virtualë të instagramit. E duket se këngëtarja Blerina Brraka nuk i ka rezistuar dot më tundimit, për të ndarë me botën mrekullinë e saj. Blerina sëbashku me të voglin me siguri kanë pêrfituar nga koha e bukur me diell e kësaj të shtune dhe kanë dalë një shëtitje, e ashtu siç e do zakoni, një mami e re nuk mund të rrije pa memorizuar çdo moment me të voglin. Ndryshe nga herët e tjeta, që këngëtarja i ka mbajtur për vete fotot, kësaj here ajo u tregua buajare dhe na prezantoi me portretin e ëmbël të bukuroshit Edeil.

Brraka u bë nënë për herë të parë më 31 maj të këtij viti, kur mirëpriti vogëlushin Edeil!

Previous ArticleNext Article