Per cfare grinden ne shtëpi Meghani dhe Harry ? ( ai paska një zakon të keq)..

Janë një cift i ri e sigurisht, kjo është periudha më ë mirë e dashurisë së tyre, por zënkat as në këtë rast nuk mungojnë ( megjithëse të vogla). Harry duket se ka trashëguar mëse sesa vetëm titullin nga babai i tij, Charles. Prej tij, ai ka marrë një zakon që Meghanin e bezdis.

Ndonëse fatura e korentit as nuk hyn në diskutim për Harry-n, ai ka të njëjtin ves me te atin ekologjist: të fikë dritat në shtëpi. Është i fiksuar të ule celësin e të mos ketë shumë drita të ndezura në shtëpi.

Dhe Meghani që gjithë kohën e qorton: po pse i mbyll xhanëm se mbetëm në errësirë!!!  Por kështu si pa kuptuar rrëfen princi një mani të kthehet në ves e hajde ta heqësh!!

Previous ArticleNext Article