8 aksesorë dimri që do t’ju mbajnë ngrohtë në ditët e ftohta! 0

Garderoba juaj e dimrit nuk ka pse të përmbajë vetëm pulovra dhe pallto. Ju keni nevojë edhe për aksesorë të tjerë. Kur fryn erë nga të gjitha anët një shall I thurur apo prej pambuku do t’ju mbajë ngrohtë. Këtë sezon sigurohuni që garderoba juaj të përfshijë një sërë aksesorësh të nevojshëm për stinën e dimrit.Mbrohuni nga I ftohti duke veshur një kapuç të thurur që do t’ju mbajë shumë ngrohtë

Një palë doreza prej Kashmiri kështu duart tuaja do të jenë të ngohta gjatë gjithë ditës

Një shall I mbushur metalik do t’ju mbajë ngrohtë dhe plus që është shumë shik

Çorape të cilat do t’ju mbajnë ngrohtë por edhe që janë stil gjithashtu dhe mund ti kombinoni me shallin metalik

Kufje për të mbrojtur veshët nga të ftohtët të cilat janë të buta dhe shumë të ngrohta

Nëse bluzja juaj nuk ka një kapuç atëherë provoni këtë kapuç prej Kashmiri I cili është njëkohësisht funksional dhe modern

Nëse dëshironi që në dimër të vishni fustane dhe funde ju mundeni me këto geta të cilat do t’ju mbajnë ngrohtë dhe janë stil

Për një pamje shik por njëkohësisht për të mbajtur duart ngrohtë atëherë provoni këto doreza prej lëkure

Previous ArticleNext Article