Konkurrenti i “Hell’s Kitchen” kërcënon Renato Mekollin!

Renato Mekolli është aktualisht shehfi i kuzhinës më i komentuar në Shqipëri dhe ai që e ka ndarë publikun në dysh sa i përket sjelljes së tij në programin “Hell’s Kitchen”.

Renato ka qenë i ftuar në puntatën e parë të këtij sezoni në emisionin “Thumb”, ku ka treguar se ai ka pasur edhe kërcënime nga konkurrent të programit që transmetohet të premteve në Top Channel. Ai është shprehur se kjo i ka ndodhur e madje prej qëkur është shfaqur në ekran, ky rast nuk është i pari.

Ka patur edhe kërcënime patjetër, por kjo ka ndodhur edhe tek Masterchef”– ka pohuar shefi i kuzhinës që ka treguar gjithashtu se ai ka marrë masat e tija, pavarësisht se ishin kërcënime budallenjsh, siç i ka cilësuar ai.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article