Cfarë thotë Fatma, gatuan Alfio në shtëpi?

Është gëzim I madh për një femër kur ai që ka në krah gatuan. Pale pastaj kur është shefi kuzhine. Menduam se Fatma do ta kishte të zgjidhur këtë problem me Alfion. Cifti më në fund e pranoi lidhjen hapur e madje na tregoi edhe se të dy po bashkëjetojnë.Por ndonëse logjikshëm do të besonim të kundërtën, moderatorja rrëfeu tek “SevenBizz”, se Alfio gatuan në fakt goxhja rrallë dhe se është ajo që e ka marrë në dorë këtë rol. Unë bëj festë kur ai gatuan rrëfeu Fatma me ciltërsi. Deri diku e kuptojmë dhe Alfion në fakt, se i bie të kalojë nga puna në punë me gatimin në shtëpi!

Previous ArticleNext Article