E hëna e ëmbël e Amit dhe Joelit! 0

Nëse për pjesën më të madhe të njerëzve dita e hënë nuk është fort e dashur, për familjen Mamaqi fillimi i javës ka nisur në mënyrën më të bukur të mundshme. Pak çaste më parë në llogarinë e saj në Instagram, Ami ka postuar në instastory video të djalit Joelit teksa ndodhet në teleferikun që të çon në Dajt. Joeli 5-vjeçar duket tejet i emocionuar për aventurën e bukur që po përjeton hipur mbi teleferik.Pasi ka gjetur pak kohë të lirë, duket se familja ka menduar të bëjnë një udhëtim të shkurtër jashtë Tiranë, për të shijuar kështu përveç peizashit të bukur që të ofron Parku i Malit të Dajtit, edhe njëri-tjetrin.

 

 

Previous ArticleNext Article