Si dukej ish e dashura e Majk përpara operacioneve plastike!! 0

Mediat kosovare kanë nxjerrë foto të Majlinda Zekës, ish e dashura e këngëtarit Majk, dhe nëna e djalit të tij, Roan. Lidhja mes tyre nuk funksionoi, por Majlinda ka qenë tejet e përkushtuar ndaj të birit, edhe pse po e rrit e vetme.Ajo konsiderohet një femër tepër joshëse, por ka pasur mjaft ndryshim me atë që ishte përpara. Ndonëse simpatike dhe në atë rast, Majlinda ka goxha ndryshim pas ndërhyrjeve!!

Previous ArticleNext Article