Sia mbushi tetë muajsh, dhe për Amin dhe Ermalin kishte sërish festë!!

Cifti i këndshëm ka qenë mjaft original në gjetjen e tij, duke i festuar vajzës, Sia cdo muaj të ardhjes në jetë. Vogëlushja u bë 8 muajshe dhe këtë ditë, Ami dhe Ermali e festuan ashtu sic e kanë bërë zakon tashmë: me një tortë speciale, që erdhi këtë herë me “veshët“ e miushes Mini Mouse.

E bukur, apo jo? Epo, duket duhen shume ide për ëmbëlsirën që po mbërrin cdo muaj. Cifti duket e ka ndarë mendjen të mos e presë një vjetorin por të festojë sa më shumë të mundet duke shenuar keshtu daten 12 te cdo muaji, dhe duhet ta themi se ideja ishte mjaft origjinale!!!

Previous ArticleNext Article