Bieta Sulo shfaqet me të njëjtin fustan si Meghan Markle!!!

Meghan Markle shkëlqeu me këtë fustan pak kohë më parë, gjate daljes së parë vetëm në publik si pjesëtare e familjes mbreterore dhe duket Bieta Sulo ka dashur të përfitojë nga i njëjti sukses i garantuar , duke veshur dhe ajo një kopje të tij!! “ Shih, shih, shih ka shkruar moderatorja në rrjetet sociale , Meghan dhe unë kemi të njëjtin fustan!! Kuptohet, princeshave u rri më mirë, shton më tej Bieta në mesazhin e vet plot tone humori.

Fustani është kaq elegant saqë mund të thuhet me plot gojën se moderatorja nuk ka rrezikuar aspak me zgjedhjen e bërë!!!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article