Këngëtarja e njohur rrëfen me dhimbje: “Nuk mund të bëj fëmijë“!!! 0

Infertiliteti është cështje dite sot, e gjithmonë e më shumë femra po flasin për të. E fundit që prek këtë cështje hapur është këngëtarja Jessie J.Katër vjet më parë, ka treguar ajo, më thanë se nuk mund të bëj fëmijë; “ishte e tmerrshme, por vazhdoj të ushqej shpresën se ndoshta do të arrij të bëhem nënë me mënyra të tjera kur të vijë momenti“.

Jessi foli për problemin e saj përpara mijëra fansave të mbledhur në Royal Albert Hall. 30 vjecarja tha se ka shumë njerëz që kalojnë nëpër një eksperiencë të tillë dhe dëshiron që të gjithë ta kuptojnë sa e vështirë është!

Previous ArticleNext Article