Fansi vizaton në kokë fytyrën e Luanës!!

Fansat cfarë nuk bëjnë për idhujt e tyre. Ata më të “ djegurit“ janë gati për veprime që tingëllojnë të palogjikshme, por aq u bën!! I tillë është dhe rasti i këtij adhuruesi të moderatores që ka vendosur t`I presë flokët duke `vizatuar“ në kokë fytyrën e Luanës.

Gjesti i padëgjuar i ka lënë mbresa edhe vetë bjondes bukuroshe, që shkroi në rrjette sociale: “ Wow, s`kam fjale!`. Kjo na bën të mendojmë se I ka pëlqyer gjetja e vecantë e këtij djali!

 

Previous ArticleNext Article