Meghan Fox, luftë me ish të dashurën e burrit! ( dhe inatin e nxirrka tek djali)))!!! 0

Megan Fox ështe e martuar me Brian Austin Green dhe kanë tre fëmijë së bashku.Por përpara kësaj, ai ka qenë I lidhur në 2002-shin, me aktoren Vanessa Marcil, të cilën e njohur në sheshxhirimin e “ Beverly Hills“.

Bashkë patën një djalë, Kassius. Sot ai është 16 vjec dhe sipas deklaratave të së ëmës, nuk ka më asnjë marrëdhënie me të atin, sepse Megan e ka larguar prej tij dhe vëllezerve.

Nuk kam kërkuar kurrë pension ushqimor për djalin dhe as e kam ndaluar të takojë të atin, thotë Vanessa, por “ prej 5 vjetësh, ata vendosën ta eleminonin nga jeta e tyre me këmbënguljen e Meganit.“.. Nëse është vërtet kështu, nuk është aspak gjë e mirë!!

Previous ArticleNext Article