Meghan Markle vesh një fustan vetëm 63 $ i cili nuk ka dalë ende në shitje! 0

Meghan Markle rregullisht vesh veshje të cilat kushtojnë me mijra dollar por ndonjëherë, Dukesha e Sussex vesh rroba të cilat janë aq shik dhe me çmim të përballueshëm saqë kushdo mund ti blejë.Këtë të dielë, Hello konfirmoi se Meghan veshi një fustan I cili kushtonte vetëm 49.50 pound nga Marks& Spencer  në Royal Festival Of Rememberance. Gjëja më emocionuese? Tashmë mund ta blini këtë fustan online në çdo masë por nuk keni shumë kohë pasi siç pritej po shitet shumë shpejt.

Previous ArticleNext Article