Para se të iki në kopësht Ameli bën ritualin e ëmbël me mamin! 0

Ajo tashmë është 3 vjeç, e rritur mjaftueshëm për t’u shkëputur nga mami e për të shkuar në kopësht. Por përpara se Ameli të niset për tek shokët e shoqet, së bashku me mami Miriamin ato mesa duket çdo ditë bëjnë ritualin e ëmbël të një përqafimi, përkëdhelje e llastimi. Këngëtarja ka ndarë foton plot dashuri teksa ajo dhe Ameli përqafohen ngrohtësisht. “Disa përkëdhelje përpara se të shkojmë në kopësht”; shkruan Miriami nën foto, ndërsa mban në gjoks të voglën. E pasi kanë shijuar për pak çaste njëra-tjetrën,  nënë e bijë janë drejtuar kah përgjegjësive të tyre, për t’u bashkuar sërish pasdite.Previous ArticleNext Article