Plas “shashka“ live“: ish ministri shqiptar kishte të dashur shoferin e tij!!

Si pakkush në Shqipëri, biznesmeni Elton Ilirjani është treguar I hapur lidhur me orientimin e vet seksual. Ai nuk e ka fshehur faktin që është gay, dhe sic tregoi në emisionin “ Trokit“, ka pasur dy lidhje të gjata në jetë njëra kur ishte student.Por deklaratat e tij të forta nuk përfunduan këtu: Eltoni tha se ka plot figura të njohur të ekranit tonë që janë gay, por nuk dalin ta pranojnë hapur. Ai foli për këngëtarë e prezantues lajmesh, e madje përmendi edhe një ish ministër. I gjithë dikasteri i drejtuar prejt ij, sipas biznesmenit, e dinte që zyrtar I lartë kishte të dashur shoferin e vet!!!

Previous ArticleNext Article