Elhaida Dani: “Ja për cfarë më merrte malli më shumë kur isha në turne“!!! 0

Janë disa gjëra nga të cilat njeriu nuk shkëputet dot dhe njëra prej tyre, është padyshim ajo që mundon edhe këngëtaren e njohur Elhaida Dani. Dhe është pikërisht …gatimi i nënës!!!

Gjatë periudhës që kalon me koncertet nëpër botë, Elhaidës i mungon dora e saj. Tek “ Rudina“ ajo e tregoi fare thjeshtë dhe pa hezitim se kjo ishte gjëja që ndjen fort në raste të tilla.

Elhaida përmendi dhe koncertin në Rusi e tha se aty është ndjerë vecanërisht e privilegjuar, pasi kishte kënduar për kryeministrin vendas.

Previous ArticleNext Article