Njerëzit e shëmtuar? Nuk i gjykon vetëm Aurela, edhe moderatori e thotë hapur se nuk i do!!!

Modelja Aurela Hoxha shkaktoi një dallgë reagimesh në rrjetet sociale me komentet e bëra në një emision mbi njerëzit që nuk kanë pamje të bukur. “Kam frikë nga njerëzit e shëmtuar”, tha Aurela dhe kaq mjaftoi që në  të hidheshin të gjithë e ta kryqëzonin. Por Kelvi Kadilli, sikur të mos e kishte parë së cfarë ndodhi me modelen, shkon dhe bën një pohim të ngjashëm me të!!

Në emisionin e tij “ Flakë fare“, ai kishte të ftuar Aulona Mustën që tha se bukuria është relative, dhe e rëndësishme është të ndihesh mirë me veten. Por Kelvi foli pa doreza.  Fobia ime më e madhe janë njerëzit e shëmtuar, tha ai, ata janë të palumtur dhe janë njerëz të këqinj!!!!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article