Orinda Huta desh dogji shtëpinë për shkak të kësaj dobësie të saj!

Ndonjëherë, edhe ato gjëra që duken mjaft të thjeshta mund të marrin një kthesë fare të papritur, e të rezultojnë ndryshe nga sa u mendua në fillim. Një e tillë për shembull mund të jetë….pjekja e gështenjave!!! Orinda Huta e provoi në kurriz!

Për shkak të kësaj dobësie të saj, kuzhina i është mbushur me tym. “Kur i vë flakën shtëpisë për gështenja”,-ka shkruar në Instagram këngëtarja që është njëkohësisht dhe moderatore.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article