Jashtë është acar, por Jona Spahiu sapo na ngrohu zemrën me këtë foto të djalit 0

Jona Spahiu u bë nënë për herë të parë më 17 shtator duke sjell në jetë djalin e saj Raiden. Herë pas here, moderatorja e “Digitalb” na jep grimca ëmbëlsie me foto të vogëlushit si dhe momente nga xhirot e tyre ne Kodrat e Liqenit në mëngjeset e ngrohta me diell.

E sot që jashtë bën acar dhe dimri erdhi seriozisht në vendin tonë, Jona sikur na lexoi mendjen e publikoi një foto të vogëlushit që sot bën 2 muajsh teksa dremit në shtratin e tij, një pamje kaq e paqtë e që të ngroh zemrën.Previous ArticleNext Article