Meghan Markle nuk është princesha e vetëm amerikane, ka pasur dhe 9 të tjera!!! 0

Teknikisht, Meghan Markle nuk është një princeshë me titull të vetin, por është ajo që I është afruar më shumë të qenit një princeshë amerikane. Megjithatë, nuk është e vetmja që ka hequr dorë nga jeta e saj e zakonshme për tu bërë pjesë e një familjeje mbretërore.

Kelly Rondestvedt- është aktualisht princesha Kelly of Saxe-Coburg dhe Gotha, shtëpia mbretëtore që përfshin princin Albert dhe mbretëreshën VictoriaGrace Kelly- u martua me princin e Monakos, Ranier i III

Sarah Butler – sot është Sarah Zeid, princeshë e Jordanisë

Lee Radziwill- motra e Jackie Kennedy, pas dështimit të martesës së parë, lidhi kurorë me princin polak Albrecht Radziwill.

 

Rita Hayworth, u martua me princin Aly Khan

 

Marie Chantal Miller- princeshë kurore e Greqisë

Kendra Spears- modele, u martua në 2013 me princin Rahim Aga Khan

Hope Cooke- u martua me mbretin e Sikkim, Palden Thondup Namgyal

Lisa Halaby- u bë mbretëreshë e Jordanisë pas martesës me mbretin Hussein

Previous ArticleNext Article