Dhuratat më të mira astrologjike për çdo shenjë të horoskopit! 0

 Eksploroni perëndëshën tuaj të brendshme

Këtu mund të eksploroni të gjitha mitet në lidhje me çdo perëndeshë asteroid që lidhet me çartin  tuaj specific astrologjik.

Ndiqni yjet

Gudia zyrtare drejt astrologjisë- Ky libër do t’ju japë përgjigjje të gjitha pyetjeve tuaja.

Qiri me shenjën e zodiakut

Nuk ka nevojë fare që të dini shenjën e personit që po I bëni dhuratën pasi ky qiri ka çdo shenjë të zodiakut në të.

Astrologjia për dushin

Ledhatoni veten tuaj me kriprat dhe vajrat esencialë më të mirë për shenjën tuaj.

Shoot for the moon

Një mbërthecë delikate qiellore për përdorim të përditshëm.

Ky tapet joge është perfekt nëse doni të dalloni nga të tjerët.

Ideja e universit- Një vepër e bukur arti diagramash që lidh astroglogjinë me astronominë.

Një fustan ELLA ku mund të tregoni shnjën tuaj të horoskopit në mëngë.

Cila është shenja juaj?

Një ide tjetër perfekte është një filxhan kafeje me shenjën përkatëse.

Një varëse me yjësinë e shenjës së horoskopit, një mënyrë minimaliste për të teguar diellin ose hënën.

Një unazë me konstelacionin e shenjës përkatëse- Një mënyrë e bukur për të treguar shenjën tuaj të horoskopit është të tregoni hartën e yjësisë.

Për luanët

Luanët njihen për faktin se janë të guximshëm dhe prandaj kjo bluzë do të jeët aksesori perfekt për të treguar personalitetin e tyre.

Vathë me hënën

Nëse nuk janë të fiksuar pas yjeve atëherë janë pas hënës dhe këto bizhuteri janë të duhurat për t’ja shtuar koleksionit të tyre.

 

Previous ArticleNext Article