Ariana Grande i bën këngëtares shqiptare dhuratë një unazë me diamant!! 0

Është e famshme në të gjithë botën, por Ariana Grande ka punuar fort për të arritur gjithë cfarë ka sot. Megjithatë është mjaft bujare, sic e tregoi dhe gjesti i saj I funditL I ka dhuruar nja stoli shumë të shtrenjtë mikeshës së vet, Njomza, e cila ka lindur në Gjermani nga prindër shqiptarë dhe është rritur në Chikago.Është fjala për një unazë me gur diamanti, një dhuratë kjo që rrallëherë ta bën një shoqe, edhe në qoftë mjaft e pasur.  Por Ariana qenka edhe më zemërgjerë nga sa menduam: unaza të ngjashme i ka dhuruar dhe 5 shoqeve të tjera të zemrës. Bravo, kjo tregon goxha vlerësim!!

 

Previous ArticleNext Article