I fejuari dhe miqtë i punojnë një rreng Jennifer Lopezit, ajo e beson komplet!!!

Në ditën e falenderimeve, Alex Rodriguez dhe miqtë i kishin përgatiru një rreng Jennifer Lopezit, për të cilin ajo nuk dinte asgjë: kishin ftuar një hiptonizues në shtëpi, të famshmin Lior Suchard dhe Xheni nuk dukej fort e bindur prej tij. Kur Suchard e ftoi t`i afrohej tavolinës ajo buzëqeshi për kamerën, sikur të donte të thoshte: “ Po hë, c`do të na shpikë ky“? Vetëm se në një moment, ai bëri një shenjë dhe të gjithë u këputën, sikur po binin në gjumë të thellë!! Lopez hidhet përpjetë e tmerruar, por pas disa sekondash disa prej të ftuarve nuk  embajtën dot të qeshurën, dhe ajo aty  kuptoi se ishte e gjitha një lojë!

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article