Viola Spiro i bën motrës një dedikim të vecantë për ditëlindje, ideja është shumë e bukur!!

Petrula Spiro mori një urim shumë të vecantë nga motra e saj Viola në ditën e vet të lindjes. Të dyja ato janë shumë të lidhura me njëra tjetrën. Publiku shqiptar i njeh, por tani ka dhe rastin të shohë marrëdhënien tepër special mes dy motrave falë postimeve që Viola ka bërë në `Instastory“.

Ajo e ka mbushur faqen me foto të tyre në kohë, dhe në secilën ka vendosur një dedikim, duke na treguar edhe si e thërret Petrulën me përkëdheli: Tui Tui ose Tulina!!!!

Previous ArticleNext Article