Orinda Huta nxjerr prapë këpucët e dasmës, dhe bën shumë mirë!!!!

I përdori tek 20 vjetori i “Opinionit“, e tani, i ka nxjerrë sërish nga dollapi.

Orinda Huta i konsideron këpucët e dasmës një investim goxha të mirë për t`i mbajtur veshur vetëm një herë në jetë. Përderisa janë aq të bukura dhe elegante, përse të mos i fusë në përdorim, por t`i lërë të mbyllura në kuti?

Së fundi, i ka kombinuar me një fustan të gjelbër me pika, sic e tregojnë fotot e postuara prej saj në Instastory.

Këpucët “Badgley Mischka“ e meritojnë plotësisht të jenë në përdorim dhe jo në dollap!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article