Cfarë dhuratash të vecanta mund të marrë nga mbretëresha për Krishtlindje nëna e Meghan Markle!

E ëma e Meghan Markle ka fituar besimin e të gjithëve, përfshirë dhe vetë mbretëreshës përderisa mori ftesën që t`i kalonte Krishtlindjet pranë familjes mbretërore, ftese kjo që nuk i është bërë kurrë familjes së Kate. Burime thonë se kjo ishte mënyra e monarkes për të treguar prespekt përballë Meghanit që nuk ka të afërm të tjerë në Angli.

Dhe ja cfarë do të ndodhë: Doria do të mbërrijë në vigjiljen e Krishtlindjeve. Pasi të qetësohet pak nga udhëimi, do të nisë ceremonia e cajit e pasuar nga hapja e dhuratave.

Kjo gjë do të bëhet në një dhomë të vecantë. Do të ketë një rregull në hapjen e dhuratave që nuk do të jenë ekstravagante, por gjëra të thjeshta di ëmbëlsirë e përgatitur në shtëpi, vazo apo objekte të blera në vende të tjera.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article