Nofka e lezetshme që George dhe Charlotte, i kanë vënë babait të tyre, William!

Është Kate ajo që e tregoi; për shumicën e njerëzve ai është “ Madhëria e tij“, por për dy fëmijët e vet më të rritur, George dhe Charlotte, William është “ Pops“.

Ishte George që e shpiku, kur e pyeti një ditë nëse do të luante futboll.

Por paska edhe më. Të vegjlit ia kanë gjetur “emrin“ edhe mbretëreshës Elisabetë. George e quan Gan-Gan. Ajo i bën gjithmonë dhurata të vogla të cilat dy fëmijët duhet t`i gjejnë të fshehura në dhomat ku ata qëndrojnë, dhe kjo është mënyra  e saj për të treguar dashurinë që ka për familjen.

Previous ArticleNext Article