Palltoja ‘Arush”! SUPER palltoja e dimrit që kthehet prapë në modë 0 1685

Ka qenë edhe vitin e shkuar në modë por ama këtë vit palltoja e quajtur Teddy- (arush) po bën namin. Është e vështirë të ecët në rrugët e kryqyteteve botërore e të mos hasësh vajza që mbajnë veshur një pallto gëzof që vërtetoi se trendet e shkuara mund të kthehen sërish në modë edhe sezonin që pason.Dhe mos harrojmë t’ju themi që ky stil palltoje duket yll me xhinse, që sigurisht i kemi të pafundme në numër në dollapin tonë.

Lori Hoxha


Chiara Ferragni


Jonida Maliqi

Jonida Maliqi


Lori Hoxha
Venera Lumani

Jonida Maliqi 
Alba Danaj
Eranda Libohova


Alba Danaj

Previous ArticleNext Article