Shtypi britanik nxjerr arsyen e tensioneve mes Kate-it dhe Meghan-it!

Zhvendosja e Harry-t dhe Meghanit ka marrë shumë vëmendje, dhe duket se fjalët që qarkullojnë prej ditësh për tensione mes dy nuseve, nuk janë pa gjë. Shtypi britanik thotë se marrëdheniet mes Kate –it dhe Meghan-it janë vërtet të acaruara.

Zërat të ndryshëm thonë se e shoqja e William-it nuk pajtohet dot me stilin e vrazhdë të dukeshës së Sussex-it, sidomos mënyrën sesi ajo trajton stafin.

Thuhet se si Meghani, ashtu edhe Harry vetë janë të vështirë dhe gati “ diktatorialë“ në raport me punonjësit. Dhe sipas këtyre raporteve, Meghan qenka sjellë keq me një pjesëtare stafi të kunatës së saj, cka e ka prekur shumë Kate-in!!

Previous ArticleNext Article