Ja si e kanë dekoruar pemën e krishtlindjeve fansat më të zjarrtë të Disney World!

Dekori I krishtlindjeve përfshin zakonisht babagjyshin e viti të rid he drerët por fanatikët e filmave vizatimorë të Disney e kanë çuar zbukurimin e pemës së vitit të ri në një tjetër nivel. Tashmë që Dhjetori ka trokitur Fansat e Disney nuk kanë humbur më kohë për të zbukuruar pemën e krishtlindjeve dhe të postonin foton e saj në instagram. Disa kanë qëndruar në një temë të vetme si Habib Asis ku pema është mbuluar komplet me lodrat e Donald dhe Daffy Duck dhe me topa gold dhe blu për të prezantuar ngjyrat e dy zogjve të famshëm. Një tjetër e ka zbukuruar pemën e krishtlindjeve me Mickey dhe Minnie Mouse, me kukullën e Tianas dhe Eeyore të vendosur në majë të pemës.

Burimi/Dailymail

Previous ArticleNext Article