Në rrugën e mëndafshit: Si të përqafojmë trendin e këtij sezoni me stil

Veshjet prej mëndafshi janë të preferuara sidomos në stinën e pranverës dhe verës por koleksionet me veshje të mëndafshta janë të disponueshme edhe në stinën e vjeshtës dhe dimrit. Jasper Conran ashtu si edhe Roksanda IIincic I drejtuan modelet drejt pasarelës veshur me veshje mëndafshi rozë dhe portokalli kokë e këmbë. Më poshtë ju paraqesim veshje të krijuara vetëm me mëndafsh të cilat I përkasin trendit të këtij sezoni.

 

Previous ArticleNext Article