Rituali i cuditshëm që duhet të ndiqnin të dashurat e Tom Cruise përpara se të nisnin një marrëdhënie zyrtare me të!!!

Një ish pjesëtare e Kishës Shkencologjike, e cila ndiqet me fanatizëm nga Tom Cruise, ka dalë me disa pretendime të cuditëshme mbi aktorin. Ajo thotë se Tomi i gjente të dashurat në vazhdën e nje procesi mjaft kompleks, të udhëzuar nga Kisha. Këto “ audienca“ ishin të ngjashme me ato të një gjykate, thotë Valerie Haney. Ajo këmbëngul se deri dhe Katie Holmes, ish bashkëshortja e aktorit, i kaloi me vështriësi teste të tilla, dhe Tomi i kërkoi dorën vetëm pasi ajo mori dritën jeshile të Kishës.

Kisha vetë deklaroi se Haney flet gënjeshtra, por ndërkohë nuk është hera e parë që nxirren informacione të tilla. Edhe në vitin 2012, Vanity Fair shkruante se Kisha Shkencologjike ia ka nënshtruar disa aktore- të cilat Cruise I shihte si të dashura të mundshme- ndaj intervistash të tilla, dhe një prej tyre ishte Nazanin Boniadi, e cila nuk e mori pëlqimin e Kishës, dhe Tomi nuk e coi në altar.

Previous ArticleNext Article