10 ide unike stilimi për raftet e librave!

Nëse nuk keni ndonjë ide si të organizoni raftet e librave ne ju paraqesim disa ide fantastike nga ekspertët e dekorit mbi organizimin e rafteve.Ndërtoni një raft librash poshtë shkallëve

Koordinoni ngjyrat e librave

Provoni rafte me forma të ndryshme gjeometrike
Varni një pikturë të mrekullueshme para raftit

Rrethojini dritaret me rafte ku do të vendosni librat tuaj
Për një pamje më vintage vendosni amazhurë nëpër rafte

Dekoroni muret e dhomës me të njëjtin dru nësoj si raftet

Bëni një gërshetim mes rafteve vertikale dhe atyre horizontalë

Vendosini librat horizontalisht

Mbusheni raftin e librave me volume librash
Burimi/Elle Decor
Previous ArticleNext Article