E dashura e modelit më të paguar të botës, qenka super e thjeshtë!!!

David Gandy, 38 vjec, është modeli mashkull më I kuotuar në botë. Normalisht, se do të mendonit se në krah të tij mund të ishte një modele, por në fakt nuk është ashtu: e dashurua e David, Stephanie Mendoros, është avokate, një vajzë simpatike e trupvogël dhe mjaft e thjeshtë e me këmbë në tokë.Ajo ka sjellë në jetë tani vonë vajzën e parë të ciftit, Matilda. Modeli, që ka një pasuri prej rreth 12 milionë stërlinash, ka deklaruar në të shkuarën se ëndërron të ketë një familje të madhe.

Motra, thotë ai, ka pesë fëmijë, kështu që unë kam pesë nipër e mbesa, me të cilët kënaqem pa masë. Janë një familje e jashtëzakonshme!!

Previous ArticleNext Article