Kush është femra që e ka refuzuar disa herë propozimin e William-it për martesë përpara Kate-it!!! 0

Është mjaft e bukur, por mbi të gjitha me nje personalitet të tillë që e kishte magjepsur Williamin, duke shtyrë disa herë t`i kërkonte të martoheshin, e duke u refuzuar në cdo rast. Për këtë, tabloidet britanike citojnë burime pranë anturazhit të princit.Edhe pse ishin të lidhur, dhe shkonin mirë, Isabella Calthorpe, asokohe aktore me ëndërr për karrierë, nuk e shikonte dot veten të mbërthyer nga rregullat strikte të pallatit mbretëror. Kate Middleton e ka pranuar dhe vetë se Isabella ishte femra e vetme për të cilën është ndjerë xheloze.

38 vjecarja është vajza e John-Gough-Calthorp, I biri I baronit Sir Richard Anstruther-Gough-Carlthorpe. Ajo është martuar aktualisht me trashëgimtarin e pasur britanik Sam Branson, 33 vjec.

Previous ArticleNext Article