Luana Vjollca kthehet “në mollën e sherrit“ të motrave të saj!!!!

Nuk mund të ankohen as Marina, dhe as Luana Vjollca për vëmendje, sepse atë e kanë me shumicë!! Dy motrat bukuroshe të ekranit janë mjaft të preferuara nga publiku shqiptar. Por me sa duket, njeriu gjithmonë dashka më shumë. Dhe këtë herë, bëhët fjalë për vëmendjen në familje. Motra e madhe e tyre, Lira ka pasur ditëlindjen dhe Luana nxitoi t`i bënte urimin ne rrjetet sociale.

“Je jeta ime. Je dashuria ime më e madhe!! Gëzuar ditëlindjen lali im. Të dua më shumë se gjithçka, Lira Vjollca,”- shkruan ajo.

Marina nuk ka vonuar dhe ajo të bëjë urimin e saj duke I shkruar: “Gëzuar ditëlindjen patushja ime! Je njeriu më i mirë në botë që ekziston (prandaj përfitojmë nga ti të gjithë). Të dua pafund!!!” e pastaj shton:  “Veç një gjë të keqe ka Lira Vjollca, ka të preferuar Luanën”. Tani, Luana është më e vogla, edhe ndonjë dobesi e lehtë falet, apo jo?

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article