Roza Lati: Po mendoj seriozisht të bëj një beb! 0

 

Mjaftoi një foto e postuar në Instagram, që moderatores Roza Lati t’i ndizet dëshira për të bërë një beb. E veshur me një pallto me print leopardi, sipas Latit në foton e postuar ajo duket sikur është shtatzënë, e kjo gjë po i pëlqeka.Si dukem këtu sikur jam shtatzënë; dhe meqë unë kam rënë në dashuri për të 700-tën herë më të njëjtin person (sepse kështu është dashuria), po mendoj seriozisht të bëj një beb, sepse më shkoka mesa po shoh. Si mendoni ju, ta nis me çun apo me gocë”; shkruan Roza nën foto.

Nuk e dimë nëse kjo deklaratë e moderatores është një shaka nga fillimi në fund, apo asaj me të vëertetë i ka lindur dëshira për t’u bërë nënë, por lajmet për bebe në horizont janë gjithmonë të bukura e të mirëpritura.

Previous ArticleNext Article