Serena Williams për herë të parë pjesë e listës së grave më të fuqishme në Forbes! 0

Serena Williams: lojtare profesioniste tenisi, bashkëshorte dhe nënë, stiliste dhe shumë e suksesshme. Për herë të parë në jetën e saj Williams është nderuar duke qenë pjesë e lisës së 2018-ës të ‘Grave më të fuqishme në botë’ aktualisht në vendin e 79-të. Ajo u nderua për karrierrën e saj duke përfshirë edhe 23 fitoret në tenis dhe fitimet prej 18.1 milion dollarësh në 2017-ën.Ky nderim vjen pasi William u bë “Gruaja e Vitit” në GQ. Pjesë e Forbes për këtë vit janë edhe Shonda Rimes, Oprah, Mbretëresha Elizabeth II, Beyoncé, Taylor Sëift dhe Priyanka Chopra, e cila e falenderoirevistën Forbes për faktin se është për herë të dytë pjesë e kësaj liste në Instagram.

Burimi/Marie Claire

Previous ArticleNext Article