Trendet më të bukura të ngjyrës së flokëve që do i shihni edhe në 2019-ën!

2018-ta na dha shumë gjëra: një dasëm mbretërore, palltot arush dhe ngjyra të reja flokësh të cilat nuk mund t’u rezistojmë- nga ngjyra lejla e deri te ngjyra e zezë-, të cilat do të jenë një trend goxha I madh edhe në 2019-ën.Ombre bjonde në mjaltë 

E kuqe flakë

E zezë

Kafe në gri

Ngjyrë kafe e ftohtë

Platin në gri

Ngjyrë shampanjë në lejla

Ngjyrë bakër

Ngjyrë lejla

Platin e akullt

 

Burimi/Marie Claire

Previous ArticleNext Article