4 trendet kryesore të fustaneve të nusërisë për 2019-të! 0

Ai ose ajoi propozoi, ti the po dhe tashmë është koha për të zgjedhur fustanin e ëndrrave të tua. Disa nuse gjejnë fustaninn e duhur shumë shpjetë ndërsa të tjera duan me muaj të tërë derisa të gjejnë atë të duhurin.

Për të bërë kërkimin tuaj më pak strsues ne ju paraqesim trendet kryesore të vitit 2019. Duke parë fustanet të cilët kanë parakaluar nëpër pasarela ju jep ide shumë të mira për të vendosur për fustanin e duhur me të cilin do të ecni drejt altarit.Trendi:Efekti mbretëror

Trendi: Shpatullat e zbuluara

Trendi: Stili i thjeshtë minimalist

Trendi: Mëngët dhe kurrizi me detaje

Burimi/Marie Claire

Previous ArticleNext Article