Jona Spahiu tregon dramën familjare: “ Si bijë e një njeriu që kaloi 24 vjet të jetës në burgjet komuniste..“` 0

Kanë qenë protestat studentore ato që kanë frymëzuar postimin e fundit të moderatores simpatike.Të rinjtë kanë dalë nëpër rruge me kërkesat për uljen e tarifave shkollore por edhe për kushte më të mira në konvikte, dhe Jona duket se i përkrah plotësisht. Postimi i saj ishte i qartë: ajo ka hedhur në Instagram një foto të studentëvë shoqëruar me komentin: “Si një qytetare e këtij vendi, si një studente e dalë nga Fakultetet Monopol, si e bija e një njeriu që kaloi 24 vitet e jetës së tij në burgjet komuniste në kërkim të së drejtës, kjo është gjëja më shpresëdhënëse që më kanë zënë sytë.”

Dhe ne, mësuam ndërkohë një dramë të familjes së saj që paska vuajtur persekutimin në periudhen e komunizmit. Dhe dy dekada e gjysëm te jetës të kaluara prapa hekurave, nuk janë pak!

 

Previous ArticleNext Article