Trendi i bizhuve në vitin që keni lindur! 0

Nëse dëshironi të dini ili ka qenë trendi  bizhuterive në vitin që ju keni lindur zbulojeni këtë më poshtë.1985: Vathët trekëndorë
1986: Vathët me xhufkë
1987: Vath llampadarë
1988: Vathët prej rrethi të madh
1989: Vathë me yje dhe hënë
1990: Rreth flokësh me zinxhir
1991: Vathë të gjatë me topa
1992:Rrip mesi prej zinxhiri gold
1993: varëse pas qafës prej dandelle
1994:Varëse pas qafës e shndrritshme
1995: Byzylykë delikatë
1996: varëse dhe vathë të njëjtë
1997: Vathë të vegjël prej diamanti
1998: Varëse e shndrritshme me dy SHTRESSA
1999: Vathë me gur të çmuar
2000: Byzylykët e mëdhenj
2001: Byzylykët kungull
2002: Vathët perla
2003: Vathët e mëdhenj rrethorë të drejtuar jashtë
2004: Varëset lak
2005: Vathët klasikë të gjatë
2006: Varëset e gjata me rruaza
2007: Varëset e frymëzuara nga varëset e qenit
2008: Vathëty e përdredhur
2009: Vathët e mëdhenj
2010: Varësja me thekë
2011: Unazat e mëdha me thekë
2012: Pirsing
2013: Varëset e gjata me dhëmbë
2014: Varëset dhe unazat e thurura në formë X.
2015: Vathët që ‘ngjiten në vesh’
2016: Vathët ndryshe nga njëri tjetri
2017: Rrethi i flokëve prej kristali
2018: Unaza e diamantit në formë dardhe
Burimi/Cosmopolitan
Previous ArticleNext Article