Zara sapo nxorri në treg koleksionin e ri të buzëkuqëve mat kremoz dhe janë fantastikë!

Zara sapo ka nxjerrë në treg linjën e re të buzëkuqëve mat dhe tamam në kohë për festat e fundvitit. Koleksioni I buzëkuqëve është I përbërë nga 12 ngjyra me çmim të përballueshëm (13$) dhe me ngjyra që variojnë nga roza e lehtë te ngjyra lejla e lehtë. 7 buzëkuqë të lëngshëm (10$ secili).Përveç çmimit të përballueshëm edhe paketimi I buzëkuqëve është shumë shik. Çdo buzëkuq është I paketuar edhe me vitamin E hidratuese.

Previous ArticleNext Article