Mania për buzë të trasha transformon 23-vjeçaren!

Ndërhyrjet estetike po gjejnë përdorim më shumë se kurrë në mbarë botën. Pavarësisht moshës, apo gjinisë duket se dëshira për të përmirësuar pamjen po shtohet dita ditës. Një 23-vjeçare ka rënë pre e manisë së saj, për të patur buzë të trasha, duke bërë një trajtim të parekomanduar në kushte shtëpie, dhe rezultati ishte ky:Billie Roocroft aplikoi një mbushës në buzë, reklamën e  të cilit e kishte parë në facebook. Por rezultati pas aplikimit ishte shumë larg asaj çka dëshironte Billie, pasi ajo e pa veten të dukej si “Elephant Man”. Shumë vajza bien pre e reklamave joshëse në rrjetet sociale, duke bërë trajtime aspak të rekomanduara me dëshirën për të përmirësuar pamjen.

 

Previous ArticleNext Article