Poni sfidon të ftohtin, por si mund të dilet në dëborë me këtë lloj veshje!!!

E dimë të gjithë që bukuria kërkon sakrifica, dhe pozat e bukura gjithashtu. Por kjo e Ponit, është ca si shumë e guximshme!! Këngëtarja ka dalë në mes të dëborës vetëm me një fustan të hollë me rripa, e duket sikur po i përballon mirë temperaturat e ulëta.

Fustani i gjatë është mjaft joshës; një veshje festive e cila tregon se këngëtarja po kënaqet në vendin ku ka pushuar, por sërish, fotoja t`i fut ca drithërimat!!!

 

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article