Largohet disa ditë prej familjes, Emina Cunmulajn e këput malli, nxjerr vajzat në rrjetet sociale!

Përpara pak kohësh ishte në trevat shqiptare për arsye të lavdërueshme që lidheshin më bamirësine, dhe Emina Cunmulaj është kthyer përsëri në Shqipëri për disa ditë. Por largimi nga familja, edhe psë për një periudhë të shkurtër, ndihet shumë, sidomos kur je kaq e lidhur me të si modelja jonë e njohur.

Me anë të një videojë të postuar në rrjetet sociale, Emina tregoi se sa të vështirë e paska largësinë me të bijat.

“ Po më dhemb zemra“, ka shkruar ajo, “më mungojnë shumë vajzat e mia“..Dhe nuk i vëmë dot faj!!!Previous ArticleNext Article