Hahaha pema e Venerës dhe Lindit është më e veçanta që kemi parë!

Kemi parë plot pemë Krishtlindje këto ditë, me poça, zbukurime, me drita, të mëdha, shumë të mëdha, pak më të vogla, ama ne ju sfidojmë e ju themi se pemë si ajo që ka bërë Venera dhe Lindi në shtëpinë e tyre, me siguri nuk keni parë.


Le ta quajmë një filiz bredhi, pemën që çifti i dashur ka vënë në shtëpi për festa, të cilën e kanë zbukuruar me disa poça të vegjël. Pra fare thjesht!

Por ne kemi një merak; a do ti nxërë dhuratat nën të pema e Lindit dhe Venerës?!
Me siguri ata do të dinë t’ua gjejnë vendin pakove të dhuratave.

Pas këtyre fotove ne e harruam fare dhe pemën dhe dritat dhe festat gjithçka që shohim është DASHURI. A nuk ju duket dhe ju?!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article