FOTO/ Editoriali i BORDO mes modës dhe festave!

Shumë foto dhe pak fjalë; kështu duam t’ju prezantojmë me editorialin e numrit të festave të BORDO. Modë, festë, ngjyra, stil, beauty, gjithçka mund të gjeni në këto foto. Me modesti themi se nuk mund ta mbyllnim vitin më bukur se kaq! Shijojeni!

Fotografia: Edvina Meta

Modele: Dojna Mema / Menajda Malko

Stiliste: Enada At’Nikolla

Unazat: Jawiibags

Syzet: Italoptik

Make Up Artist: Linda Guri/ New Look Tina / Make Up Forever

Hair: Emmastyling

 

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article